De persoon achter 32 frames.

Mijn naam is Jay Versleijen, ik ben een enthousiaste jonge animator/designer. Vanaf kinds af aan ben ik altijd al bezig geweest met tekenen, dit ben ik tegenwoordig digitaal gaan combineren met video. Ben begonnen bij het online platvorm Krag.nu als striptekenaar en designer, zo in contact gekomen met het film/media bedrijf Halo Media Productions in Venlo. Hier ben ik aan de slag gegaan als storyboard tekenaar en zo in het vak van animatie video’s terecht gekomen. Vervolgens ben ik begonnen als animator bij Halo Media Productions, waar ik veel geleerd heb en aan mooie projecten heb mogen werken.

Daarna ben ik fulltime aan de slag gegaan als animator en grafisch vormgever op de marketing afdeling van CityInformation. Hier heb ik ook aan mooie projecten gewerkt, bijvoorbeeld een Tv reclame (animatie op RTL 4) maar ook huisstijl bewaring, website ontwerp, posters, flyers, App design enzovoorts.

Mede dankzij mijn werkervaring bij deze bedrijven, mijn studie en mijn karakter, heb ik nu 32 Frames kunnen opzetten. Ik streef naar perfectie en tevredenheid van de klant, samen met goed overleg komen we altijd tot een mooi eindproduct waar we beide trots op zijn. Dit proces is gebaat met een hoop plezier in mijn werk.